Kriston intim torna

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Kriston Intim Torna® egy testtudat fejlesztő, egészségnevelő tréning, melynek célja a medencefenék izmok erősítése, karbantartása és egy olyan szokásáthangoló program elsajátítása, ami az alhasi szervek egészségének védelmét szolgálja. A tornával megelőzhető, mérsékelhető, illetve megszüntethető a helytelen szokásokból, rossz tápanyagellátásból, záróizmok gyengeségéből adódó vizelet-,széklet inkontinencia, aranyér, gátizmok, alhasi szervek gyulladásos hajlama, hüvelyi gyengeség, nőgyógyászati elváltozások.

 Segít húgycsősérv, hólyagsérv, hüvelysérv, méhsüllyedés, méhelőreesés, végbélsérv, ciszta, mióma, endometriózis, vaginizmus, PCOS fennállásánál.

 Hatására csökkennek a menstruációs panaszok, szabályozottabbá válik a ciklus.

 

 A tréning hozzájárul az örömtelibb párkapcsolathoz, növeli az orgazmuskészséget, segíti a megfoganást, szülésre való felkészülést, szülés utáni regenerációt, altesti műtétre való felkészülést, műtét utáni felépülést. Felkészít a változókorra, annak könnyebb megélését támogatja.

 

 A foglalkozásokon az egymásra épülő gyakorlatok révén testtudatunk fejlődik, illetve a gyakorlatok  között történik ismeretátadás is, az adott területtel kapcsolatos tudnivalók megbeszélése.  Az elhangzó történeteken keresztül saját nőiségünk is megérintődik, más szempontból láthatunk rá a bennünk zajló, testünk működését befolyásoló érzelmi folyamatokra.

 Az intim torna tanfolyam ad egy testi önismeretet, egy módszert a gát karbantartására, a kismedencében lévő szervek hatékonyabb működésére és egy lehetőséget női önvalónk mélyebb megértésére, önismeretünk kiteljesedésére. A 12 órás tréning végére egy előzetesen kitöltött kérdőív alapján mindenki kap egy személyre szabott mozgásprogramot, illetve hanganyagot aminek segítségével a mindennapokban tud gyakorolni.

 A módszer elsajátítása csoportos tanfolyamokon történik, de igény esetén egyéni foglalkozásra is van lehetőség

Jelentkezés és további információ:

Bencze Bernadett

+36 70 253 8859

Please reload