Ha a gyermek még óvodás, akkor azért nagyon fontos, hogy már egészen korai kisgyermekkorban felfigyeljünk az eltérő fejlődésre, hogy mielőbb szakemberhez forduljunk és lehetőleg már 5 éves (nagycsoportos) korban megkezdjük a gyermek célzott fejlesztését, mert így meg tudjuk előzni az iskolai kudarcok kialakulását.

Az iskolai kudarcok nagy többségének hátterében az idegrendszer éretlensége áll. Ha az alapozó terápia segítségével újrastrukturáljuk az idegrendszert, az iskolai problémák fokozatosan megoldódnak.

Csoportos foglalkozás 2000 Ft, egyéni foglalkozás 3500 Ft /alkalom

 Szervezetünket folyamatosan érik ingerek, minden beérkező ingerre van motoros, mozgásos válasza az idegrendszernek. Sokféle csatornán, sokféle inger éri egyszerre testünket, ezek felfogása és összerendezése sokszor nehéz feladatot jelent. Mind az egyes érzékek működésében, mind az érzékletek összerendezésében felléphetnek nehézségek. Az érzékletek összerendezésének – a szenzoros integrációnak – a zavara, képtelensége az idegrendszer éretlenségének a következménye.

Milyen esetben javasolt:

 

- szülési traumák után

- koraszülötteknek

- megkésett mozgásfejlődés esetén

- összerendezetlen mozgású gyermekek számára

- hiperaktív, vagy éppen túl passzív gyermekeknek

- figyelem és tanulási zavarok esetén

- viselkedés zavar esetén

- autisztikus megnyilvánulásoknál

-cerebrális parézis (központi idegrendszeri sérülés) esetén

Csoportos foglalkozás 3000 Ft, havi bérlet esetén 2500 Ft, egyéni foglalkozás 4000 Ft /alkalom

A nyugodt iskolakezdésért!

Ez a fejlesztésünk is kiscsoportos foglalkozás keretein belül zajlik, ahol a fejlesztő mindig egy-egy tanuláshoz szükséges részterület fejlesztését célozza meg. Nild terápiás elemek is megjelennek a foglalkozások alkalmával.

Módszereink változatossága, a nyugodt légkör, a játékos feladatmegoldás, az interaktív foglalkozások lehetőséget biztosítanak a sikeres iskola kezdéshez.

Kiknek ajánljuk:

iskola kezdés előtt álló óvodásoknak

Csoportos foglalkozás 3500 Ft, havi bérlet esetén 3000 Ft /alkalom

 Korai fejlesztésre azoknak a gyermekeknek van szüksége (0-4 éves korig), akiknek fejlődése eltér az életkori átlagtól. Abban az esetben, ha gyermeke fejlődésével kapcsolatban elbizonytalanodik, érdemes korai fejlesztéssel foglalkozó szakembert felkeresni, aki egy komplex vizsgálat keretében megismeri a gyermek eddigi élettörténetét, a probléma mibenlétét, illetve megfigyeli a gyermek mozgását, értelmi fejlődését, reakcióit, érzelmi életét, érzékszerveinek működését, játéktevékenységét, szociális viselkedését. A komplex vizsgálat során a szakember tanácsokkal, feladatokkal látja el a szülőt.

Csoportos foglalkozás 2000 Ft, egyéni foglalkozás 3500 Ft /alkalom

 A homloklebeny terápia egy speciális mozgásterápia, mozgásos gyakorlatok segítségével ingereljük az úgynevezett frontális lebeny, homloklebeny területét. A mozgással elsajátított, begyakorolt, több területet egyszerre aktiváló -beszéd, gondolkodás, kéz-láb-fej - gyakorlatok által tanulási helyzetben is aktiválódnak az általunk tréningezett készségek, amit aztán az élet egyéb területein is bekapcsolhatunk.

Csoportos foglalkozás 2500 Ft /alkalom

 Széleskörű logopédiai ellátást nyújtunk a beszédhibával, beszédzavarral, nyelv- és beszédfejlődési zavarokkal, vagy az utóbbiak maradványtüneteivel küzdő gyermekek, fiatalok és felnőttek számára.

 Kínáljuk mindazoknak az érdeklődőknek, akik saját vagy gyermekük beszédének állapotáról szívesen beszélgetnének szakemberrel. Sok szülő nem tudja, hogy felmerülő kérdései valós problémára vonatkoznak-e, aggodalmaik jogosak vagy eltúlzottak-e. Ennek eldöntéséhez tudunk segítséget adni a részletes diagnosztika, majd szükség esetén a megfelelő logopédiai foglalkozások formájában.

Csoportos foglalkozás 2500 Ft, egyéni foglalkozás 4500 Ft /alkalom

Kineziológia

 A kineziológia egy olyan természetgyógyászati módszer, amellyel a testi-lelki-szellemi harmóniánk és egészségünk megőrzése vagy azok helyreállítása lehetséges.

 A kineziológiai kezelés, melyet oldásnak nevezünk, során az egyén jelenlegi problémájának hátterében lévő lelki okokat tárjuk fel a korrekciós technikákkal pedig megszüntetjük azokat.

 A kezelés lehetőséget nyújt arra, hogy a jelen betegség okát, az adott probléma gyökerénél tárjuk fel és szüntessük meg.

 A módszer alkalmas többek között:

 • stressz oldására

 • félelmek, szorongás kezelésére

 • betegségek lelki okainak feltárására

 • partnerkapcsolati gondokra

 • krízishelyzetek kezelésére

Egyéni foglalkozás 12000 Ft /alkalom

Hasizomfejlesztő - és regeneráló tréning

 

Ajánlott:

 • szétnyílt hasizom esetén,

 • szülés utáni regenerációhoz,

 • hát- és derékfájás,

 • köldöksérv, gerincsérv jelenlétekor,

 • mozgásszegény életmód esetén,

 • annak, aki szép, lapos, izmos hasra vágyik

 • aki szeretne egészségesebben élni

Csoportos foglalkozás 8000 Ft, Egyéni foglalkozás 12000 Ft /alkalom

Kriston Intim Torna

 tanfolyamok

indulnak folyamatosan

az Örökmozgó Fejlesztőházban.

 

 •  A tréningen mindenki megtanulja a rejtett izmok tornáját,

 • felismerheti a teste működését befolyásoló érzelmi folyamatokat

 • és lehetősége van elsajátítani egy olyan életvezetési módot, amely védelmet és hatékonyabb működést biztosít a kismedencei szervek számára.

Csoportos foglalkozás 30.000 Ft / tanfolyam

 Ezt a tréninget azoknak a serdülő korban lévő lányoknak ajánljuk, akik a kisgyermekkorból kilépve a testi-lelki fejlődés útján a tinédzser korba lépnek/léptek.

 Nem mindig könnyű megélni a testi változások sorát, amik a helyzetüktől, testi adottságaiktól függően minden lánynál más és más léptekkel és intenzitással jelennek meg. Ennek következtében az ezekhez kapcsolódó lelki állapotaik, változásaik is mindenkinél különbözőek lehetnek. Ebben az életkorban a saját magukkal és a környezetükkel való kapcsolat optimális fenntartása nem mindig alakul zökkenőmentesen. Ráadásul a környezet, a kortársak reakciója, véleménye sokszor igencsak erős hatást gyakorol az egyébként is bizonytalan, ingatag önértékelésükre, megnyilvánulásaikra.

 Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, egy nyitott, interaktív, szemléletes, kiscsoportos program keretében, vagy akár egyéni foglalkozásként is. Illetve mind abban, hogy hogyan élje meg az élet sok területén megjelenő változásokat és azok következményét nagylányként örömmel, vidámsággal, szerető elfogadással.

Ára: Csoportos: 2500Ft/45 perc, Egyéni: 4000Ft/45 perc

 A Hallási Figyelem Tréning egy elektronikusan modulált zene, ami a hallószerveknek és az idegrendszernek olyan, mint az izmainknak egy jól felépített testedzés. A szigorúan összeválogatott zenét szoftver randomizálja, ennek hatására kiszámíthatatlan a magas és a mély hangok váltakozása, ami stimulálja a hallószerveket 30 percen keresztül. A tréning 10 napig tart és 20 alkalomból áll. A hangból jövő energiát arra használjuk fel, hogy a nem megfelelően működő sejtek az intenzív inger hatására képesek legyenek egy jobb minőségű ingerfelvételre, átvitelre, feldolgozásra.

Egyéni: 65.000.- Ft/10 nap

Please reload