Tini tréning

 Ezt a tréninget azoknak a serdülő korban lévő lányoknak ajánljuk, akik a kisgyermekkorból kilépve a testi-lelki fejlődés útján a tinédzser korba lépnek/léptek.

 

 Nem mindig könnyű megélni a testi változások sorát, amik a helyzetüktől, testi adottságaiktól függően minden lánynál más és más léptekkel és intenzitással jelennek meg. Ennek következtében az ezekhez kapcsolódó lelki állapotaik, változásaik is mindenkinél különbözőek lehetnek. Ebben az életkorban a saját magukkal és a környezetükkel való kapcsolat optimális fenntartása nem mindig alakul zökkenőmentesen. Ráadásul a környezet, a kortársak reakciója, véleménye sokszor igencsak erős hatást gyakorol az egyébként is bizonytalan, ingatag önértékelésükre, megnyilvánulásaikra.

 

 Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, egy nyitott, interaktív, szemléletes, kiscsoportos program keretében, vagy akár egyéni foglalkozásként is. Illetve mind abban, hogy hogyan élje meg az élet sok területén megjelenő változásokat és azok következményét nagylányként örömmel, vidámsággal, szertő elfogadással.

 

 Kiknek ajánljuk:

  • 12-15 év körüli lányoknak

  • azoknak a tinilányoknak akik:

-nem mernek megnyilvánulni

-nehezen fejezik ki magukat, az érzéseiket

-gondot okoz számukra a megnyilvánulás idegenek vagy éppen kortársaik jelenlétében

-nehezen igazodnak el a „világ dolgaiban”

-önbizalomhiánnyal, önértékelési problémákkal küzdenek

-szeretnék megérteni a változásaik folyamatát testi és lelki értelemben

 

 Ideje: hetente 1 alkalommal

 

 Ára: Csoportos: 2500Ft/45 perc,  Egyéni: 4000Ft/45 perc

Please reload